Mange privatpersoner og bedrifter har privat helseforsikring som dekker forskjellige antall Naprapat behandlinger per år. Kontakt forsikringsselskapet ditt.


Behandling:

Ved første behandling tas det opp en anamnese (sykdomshistorie), deretter blir det gjort en undersøkelse. Vi behandler hele ryggraden og bekkenet, uansett hvor du har vondt for å få et bedre og mer langsiktig resultat. Alt henger sammen. Ofte gis øvelser og råd. Naprapatbehandlingen består av muskelbehandling i kombinasjon med leddbehandling, samtidig som vi ser på helheten og hva du selv kan gjøre for å få langvarig effekt.


Hva vi behandler:

Ryggsmerter er i dagens samfunn ekstremt vanlig. Vi er mindre aktive i hverdagen og har mer stillesittende jobber. Selv om vi trener så har aktivitetsnivået og muskelmassen gått stadig nedover. Vi undersøker og behandler etter de funn vi har. Hvis ønskelig kan du få øvelser og ergonomiske tips for å forebygge tilbakefall. Justering av ryggraden er sentral i behandlingen.


Nakkesmerter undersøkes og behandles daglig på Ryggakutten med samme prinsipp som ryggsmerter. Vi undersøker og behandler hele ryggraden og bekkenet, uansett hvor du har vondt for å få et bedre langsiktig resultat. Justering av ryggraden er sentral i behandlingen.


Arm og albuesmerter er blitt vanligere med vårt økte pc-bruk. Arbeidsoppgaver er mer statiske og krever lite bevegelse. Mange søker hjelp hos oss for albuesmerter uten å ha vondt i rygg eller nakke, men hele ryggraden behandles i tillegg for å få et bedre langsiktig resultat.


Skuldersmerter kan være resultat etter et fall, en skade på kroppen eller overbelastning. Skulderleddet får et bedre forhold hvis ryggrad og bekken fungerer optimalt. Behandlingen er lokalt spesifikk i tillegg, avhengig av undersøkelses resultat.


Hodepine og migrene er for den utsatte ekstremt plagsomt. Årsakene varierer, så også behandlingen. Andre årsaker som nedsatt syn bør utelukkes. En vel fungerende ryggrad og bekken gir bedre forutsetninger for en hodepine-fri hverdag.


Kneplager som resultat av ujevn belastning fra ryggrad og bekken er vanlig. Behandles etter undersøkelses-funn. Et røntgenbilde kan vise slitasje i kneet, men det trenger ikke å bety at det ikke kan bli bedre av behandling. Mange som er smertefrie har også slitasje i kneet.

Manipulasjon av nakke med drop-teknikk
Manipulasjon av nakke med drop-teknikk
Behandling skulder
Behandling skulder
Manipulasjon av nakke
Manipulasjon av nakke
Manipulasjon av midt rygg
Manipulasjon av midt rygg
Manipulasjon hæl med drop-teknikk
Manipulasjon hæl med drop-teknikk
'Leggcheck'
'Leggcheck'
Manipulasjon korsrygg
Manipulasjon korsrygg
Manipulasjon av korsbein med drop-teknikk
Manipulasjon av korsbein med drop-teknikk
<center><h2>Behandling</h2></center>

Behandling

<center><h2>Online Timebestilling</h2></center>

Online Timebestilling

<center><h2>Kontakt</h2></center>

Kontakt

<center><h2>Referanser</h2></center>

Referanser