Nakkesmerter

Nakkesmerter undersøkes og behandles daglig på Ryggakutten med samme prinsipp som ryggsmerter. Vi undersøker og behandler hele ryggraden og bekkenet, uansett hvor du har vondt for å få et bedre langsiktig resultat. Justering av ryggraden er sentral i behandlingen.

Akkurat som ryggsmerter så kan nakkesmerter årsakes av mangel på aktivitet i hverdagen og en stillesittende hverdag. Mer fysisk aktivitet og spesifikk rygg-og-mage-trening anbefales.

På Ryggakutten gjør vi en undersøkelse og behandler etter de funn vi har. Hvis ønskelig kan du få øvelser og ergonomiske tips for å forebygge tilbakefall. Behandlingen går ut på å rette opp funksjonen på ryggrad og bekken og minske spenninger i muskulaturen. En godt fungerende rygg er et godt grunnlag for en smertefri hverdag. Teknikker vi ofte bruker er manipulasjon med og uten 'drop-teknikk', mobilisering, spesifikk muskeltøy og triggerpunktsbehandling med og uten nåler. Vi har hjulpet mange til en bedre, smertefri hverdag!

 
 
 
 
 
 

Mange opplever 'drop-teknikk' som mye mer behagelig måte å få justert nedsatt funksjon i nakken på. Med 'drop-teknikk' brukes mye mindre kraft siden hastigheten er veldig høy, et prinsipp som er velkjent for mange (F=ma). Sammenlignet med mange andre manipulasjonsteknikker er det bedre forutsetninger for å få en høyere hastighet i beveglesen, og da kan man bruke mindre kraft for å få samme resultat. Se video.
<center><h2>Online Timebestilling</h2></center>

Online Timebestilling

<center><h2>Kontakt</h2></center>

Kontakt

<center><h2>Behandling</h2></center>

Behandling

<center><h2>Referanser</h2></center>

Referanser