Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi på Ryggakutten ønsker å gjøre vårt aller beste for alle som velger å komme til oss. For at vi skal kunne hjelpe best mulig er det noen ting å tenke på:

  1. Kom i god tid til behandlingen. Vi prøver å være nøye med å holde tiden, og setter veldig pris på om du gjør detsamme. Ta av skoene, og heng av deg ev. jakke. Sitt ned og pust litt rolig og slapp helt av i noen minutter før avtalen. Uansett årsak til sen ankomst til timen så får vi i så fall mindre tid til å hjelpe deg! Se på kartet under 'Kontakt' hvis du er usikker på veien og se til at du vet hvor du skal. Ring oss og spør om veien i god tid hvis du er usikker.
  2. Ved førstegangsbesøk, fyll ut helseerklæringen på papir hvis du ikke allerede har oppgitt en e-post adresse ved booking og fått den tilsendt. Hvis du fyller ut via e-post-linken så holder det med å trykke 'Lagre' så har vi tillgang til den.
  3. Ta kontakt med ev. forsikrings selskap på forhånd for å få behandlingen dekket med privat helseforsikring. Polisene varierer, og vi på Ryggakutten har ikke mulighet å vite om du har forsikring eller hvor mange behandlinger som dekkes.
  4. Ta gjerne med verdisaker inn i behandlingsrommet selv om vi aldri har opplevd noen tyverier her.
  5. Vent gjerne til du har kommet ut av behandlingrommet med å legge inn avtalen (som står på ditt timekort og i din mail) i din mobil, sånn at vi naprapater kan fokusere på å holde tiden til neste behandling.
Share on Facebook

Logg inn